hänsyn tack.

Ibland undrar jag verkligen hur folk tänker. Tänker de över huvud taget? Nee, jag tror faktiskt inte det. Tyvärr.

Jag försöker verkligen göra MITT bästa för att inte göra någon illa med mina konstiga uttalande; och om jag ändå lyckas med detta så är det min del av mitt mänskliga liv- Eller?
Även de som en gång stod närmast kan spy ut kommentarer så att tankarna börjar yra som sågspån i huvudet på mig. Tänker folket innan de uttalar sig? Kan de inte komma på en annan ursäkt och säga den, istället för att direkt uttala sig med sanningen? För att sanningen kan rent utsagt suga jäkligt rejält ibland.
Den senaste gången jag fick en sådan kommentar var fasen för mindre än ett dygn sedan. Den kommentaren handlar egentligen inte om MIN personlighet, men den var riktad mot mitt PERSONLIGA liv som jag önskar att fler kunde acceptera.
Tyvärr så är jag ingen sådan person som säger vad jag tycker rakt ut. Jag samlar det inom mig. Försöker hitta positiva saker i det som folket säger. Men ibland är det svårt att hitta något bra med vissa kommentarer. Snälla, tänk lite. Det här absolut inte den första gången jag "drabbades".

Ha lite respekt innan DU säger för mycket.