. . .tack.

Vissa låttexter är bara så himla underbara. Ibland hittar man en text som förklarar precis den känslan man har för tillfället. Om jag hade skrivit ett exempel på en låt för 1 månad sen, skulle det nog vara samma som idag. Men ändå så har allt förändrats så förskräckligt mycket.
Jag har kommit närmare vissa personer och det är jag så fruktansvärt glad över. Jag har vetat vilka vissa av dessa är i evigheter, men vissa är helt... "Nya". Och ändå så är jag så tacksam för alla som har gjort mitt lov till det bästa. Alla på olika sätt, men ändå lika betydelsefullt. tack.
Nej, jag tänker inte ge något låtexempel idag. Det håller jag för mig själv.

Sommarlov.

Det är fortfarande mer än halva lovet kvar. Känns inte som det. Det känns som om skolan börjar nästa vecka och plugget kommer tillbaka. Inte bra. Jag har ju hunnit med nästan allt jag vill redan.
En vecka i Österrike, en vecka döendes hemma och på stränder och nu, snart en veckas sommarjobb i staden. En veckas arbete räcker gott och väl, för huvudet mitt är redan så gott som avlidet.
Men men... 6 veckor efter denna kan ju inte gå så sakta...? Om man lyckas komma på något riktigt roligt varje dag, går tiden bara förbi. Det kanske är bättre att ligga kvar i sängen och bara... dö? Nä, jag vet inte rent utsagt.